Skin Studio Pure

Riemy


BEAUTY ADDICT • BEAUTY COACH • SKIN SPECIALIST


IK werk graag samen met jou aan de mooiste versie van jezelf.

Epileren


Wenkbrauwen verven en epileren


Wimpers verven en wenkbrauwen verven en epileren


Wimpers verven, wenkbrauwen verven en epileren, harsen gezicht


Harsen gezichtshaar


Henna brows


Harsen oksels of bikinilijn


Harsen boven of onderbenen


Harsen gehele benen

ME TIME
60 minuten

SERIOUS TIME
75 minDruk, druk, druk, je kunt niet altijd alle ballen hoog houden. Je bent nodig toe aan ontspanning! Ik zet voor jou even de tijd stil, alle aandacht naar jou! De producten stem ik af op je huid. Na een dieptereiniging, voedend serum en een heerlijke ontspannende massage sluiten we je uurtje af met een lekker crememasker. 

Uiteraard verlaat je de salon met prachtige geëpileerde wenkbrauwen.

Hierbij leg ik de focus op huidverbetering. Het is tijd voor “serious time”.

Tijdens deze behandeling trek ik alles uit de kast om jouw huid te verbeteren.

Zo'n 75 minuten kun je heerlijk relaxen en ga ik kijken welke peeling, serum en masker uw huid op dat moment nodig heeft. Dit zijn allemaal exclusieve en luxueuze producten. Uiteraard worden je wenkbrauwen geepileerd en krijg je een heerlijke ontspannende massage. Je voelt je als herboren als je de salon verlaat.In combinatie met de  behandelingen is wimpers of wenkbrauwen verven €5,00 extra en ook telt voor het ontharen gezicht €5,00 extra

wil je graag henna brows bij je behandeling dan komt er €7,50 extra bij

MAKE OVER TIME

45 minuten

Tijd voor een quick make-over!  Na een goede reiniging, het ontdoen van eventuele overtollige haartjes worden je wimpers en wenbrauwen geepileerd geverfd. Daarna worden je wenkbrauwen in shape gebracht. Misschien niet de meest relaxte behandeling daarom sluit ik deze af met een heerlijk verzorgend masker.

ASA PEEL
60 minuten

De wereld van fruitzuren. Deze intensieve peeling is een combinatie van salycilzuur en fruitzuren en geven jouw huid een enorme boost!  de peeling verfijnt porien, vermindert onzuiverheden.  Lijntjes en oneffeheden worden fijner.   De werkstof Nicotamide stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor een opwarming in de huid waardoor de fibroblasten gestimuleerd worden om collageen en elastine aan te maken


MICRO NEEDLING

Wat kan er behandeld worden met Micro needling/

  • Acnelittekens en andere oppervlakkige littekens
  • Ongelijke pigmentatie en huidtextuur
  • Fijne lijnen en rimpels
  • Vergrote poriën
  • Huidverslapping
  • pigment

Hoe werkt microneedling en dermarolling?

Microneedling komt neer op het stimuleren van het eigen natuurlijke genezingsproces van de huid en het versnellen van de celvernieuwing door een ''verwonding'' op het huidoppervlak te simuleren.

Bij gebruik van de Skin Roller dringen honderden micronaalden in chirurgisch staal door de bovenste lagen van de huid. Behalve verhoogde celvernieuwing verbetert de behandeling ook de collageen- en elastineproductie. Last but not least, neemt de absorptie van opeenvolgende producten door de huid tot 3 keer zoveel toe.

De huid ziet er na de behandeling er direct roodkleurig uit, dit trekt snel weg. Het effect zal na 2 a 3 weken zichtbaar zijn omdat de huid tijd nodig heeft om om collageen en elastine aan te maken.

Volg mij ook opOpeningstijden


Maandag  8:30 - 17:00 


Dinsdag 8:30 - 17:00 


Woensdag 8:30 - 21:00 


Donderdag 8:30 - 17:00 


Vrijdag 8:30 - 16:00 


Zaterdag gesloten


Zondag geslotenCopyright @Skin Studio Pure

Get in TouchKleine Breedstraat 5a, Dokkum