PERMANENTE MAKE UPWil je ‘s ochtends niet teveel tijd besteden aan je make up? Dan is permanente make up de oplossing..

Bij permanente make up wordt doormiddel van een ultradunne naald een huidvriendelijke pigmentatie vloeistof in lederhuid gebracht.

 Dit is de huidlaag die direct onder de oppperhuid zit. Het lijkt qua techniek op een tatoeage, maar het doel is anders, een tatoeage wordt in een diepere huidlaag gezet en is daardoor permanent. PMU is daarentegen niet permanent maar vervaagt van loop van tijd. De snelheid waarmee dit gebeurt varieert per persoon.

Wij brengen permanente make up aan bij de ogen en wenkbrauwen er zijn verschillende technieken mogelijk,  interesse? kom gerust langs voor een intake zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn en wat voor u het geschiktst is.

Skin studio pure is uiteraard in het bezit van een ggd vergunning

EYELINERS

Onder alle omstandigheden een mooie oog make up, dat wil toch iedereen!

Bij skin studio pure wordt een eyeliner bij je gezet die bij jou past, er wordt uitgebreid gekeken bij het intake gesprek naar welke kleur, dikte en vorm die voor jou het geschiktst zal zijn. 

WENKBRAUWEN

Geen gedoe 's morgens met wenkbrauwpotloden voor de spiegel maar meteen uit bed met mooi gevormde wenkbrauwen.  Het is een uitkomst als je door omstandigheden geen haar hebt,  denk aan haarziekten, medicijngebruik of dat je van nature weinig of geen wenkbrauwen hebt. ook kan het zijn dat je gewoon niet tevreden bent met de vorm of dikte van je wenkbrauwen.  Samen gaan we kijken naar de meest natuurlijke manier om je wenkbrauwen weer in een mooie vorm te krijgen

HAIRSTROKES

Hairstrokes gezet met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen op het gebied van permanente make up.

Na het aanbrengen van het pigment met het mesje’ ontstaan er kleine krasjes in de huid waar het pigment achterblijft. De haartjes zijn niet van echt te onderscheiden,  blijven tot 2 jaar ongeveer mooi en is nagenoeg pijnloos.

KIJK OP INSTAGRAM VOOR DE MEEST RECENTE FOTO's